keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Perillä

25 tunnin matkustus on ohi! Se meni oikeestaan paremmin ku mitä olin odottanu. Toki kova väsy on kun ei oo oikeestaan nukkunu muutamaa torkkua lukuunottamatta yhtään 28 tuntiin.

Helsinki-Amsterdam lennolla Lenni sammu taas kun taikaiskusta kun kone nousi ilmaan. Nukkui reilu tunnin ja loppuajan se oli hyvällä tuulella, söi ja leikki. Ja hurmas tietty lentoemot.
Vaunut saatiin turvallisesti ja ilman naarmuja damiin ja siellä ne oli kyllä korvaamattomat. Lennon nukkui niissä paljon. Saatiin myös lupa ottaa vaunut portille asti sekä hesassa että damissa mikä oli tosi hyvä! Palvelu pelas hyvin ja vauvan kanssa matkustavat saavat kyllä nauttia erikoiskohtelusta:) Ihanaa.
Tavattiin Tanja Damissa ja käytiin kahvilla. Oli kiva nähdä! Jos olis ollu talvitakit mukana niin olis voinu poistua kentältä mutta ehkä sitte seuraavalla kerralla.

Amsterdam-Nairobi lento oli pitkä ja raskas niinku aina. Lennon itki hetken ennenku sai unenpäästä kiinni. Muutaman kerran se heräs mutta loppujen lopuks nukkui hyvin vauvakorissa joka saatiin vaikka ei etukäteen sitä pystyttykkään varaamaan. Meillä oli muutenki ihanat paikat kun jalkatilaa oli paljon enemmän ku normaalisti.
 
Hki-Vantaa lentokenttä. Mun matkakumppanit simahti. Lennon sentään piti mulle seuraa.






<3

Lentokentältä kohti asuntoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti