tiistai 18. joulukuuta 2012

mobiilipostaus

TerveisiÄ Eldoretista. nettikahvilaan en oo sunnuntain jÄlkeen pÄÄssy joten nyt pieni pÄivitys puhelimen kautta. kuten nÄkyy niin Ä ja Ö kirjaimet on isoja enkÄ osaa tehdÄ asialle mtn, katja sÄ ehkÄ osaat ratkasta pulman?
enivei, tÄÄllÄ kaikki hyvin. tÄnÄÄn tehtiin retki viewpointiin isolla porukalla. Lennon on hyvÄ matkaseuralainen, istuu tyytyvÄisenÄ autossa ja perillÄ on monta syliÄ joissa poika viihtyy jos vaan ei oo liian vÄsy. vÄsyneenÄ kelpaa vaan baba tai minÄ, imartelevaa:)
sÄÄ on tÄnÄÄn ollu kylmÄ ja sateinen, sellanen tyypillinen suomalainen kesÄpÄivÄ. pitkÄhihanen ollu koko pÄivÄn pÄÄllÄ ja LenskillÄ pipo ja huppari:)

huomenna ajattelin lÄhteÄ kaupunkiin yksin ja hoitaa muutaman asian. kÄydÄ kampaamossa peseen hiukset, nettikahvilassa lataas lisÄÄ kuvia blogiin, ottaa pedikyyrin ilman kynsiosiota (mÄ inhoon) ja ehkÄ jopa hieronnan jos oikeen haluun hemmotella itteÄni. Lennonin paras paikka on ehdottomasti kotona, tÄÄllÄ se saa tarpeeks unta myÖs pÄivisin ja mikÄ tÄrkeintÄ, minimoidaan autolla ajo koska meillÄ ei oo kaukaloa vauvalle vaan se kulkee babybjÖrnissÄ ja vÄlillÄ sylissÄ, tosi riskaabelia.

lennonin rytmi on muuttunu siitÄ kun lÄhdettiin suomesta. tai no yÖt on samanlaisia ku ennenki. L nukahtaa kahdeksan aikoihin ja herÄÄ aamulla seitsemÄltÄ. pÄivisin se nukkuu monta pientÄ powernappia, keskimÄÄrin nelkyt min kerrallaan (x 3-4). voi olla ettÄ lyhyet unet johtuu melusta, poika herÄÄ tosi herkÄsti ÄÄniin. nairobissa saattoi nukkua kolme tuntia jos oli hiljasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti