Ostettiin eilen meille
painekattila kotiin kannettavaksi. Ollaan saatu niin törkeen hyvää
ruokaa joka on ollu painekattilalla tehtyä että päätettiin ostaa
ittellemme samanlainen. Painekattilalla liharuuat tulee tosi mureeks
ja keittoaika puolittuu.
Tässä muutama päivä
sitten tehtiin kanaa. Täällä kana on melko sitkeetä lihaa koska
kanat saa vapaasti juoksennella ja syödä mitä maasta löytävät.
Tykkään että tää kananliha on paljon parempaa kun kotona saatava
broileri. Nyt kun mama Stacy teki meille kanaa niin se oli tosi
mehukasta ja vähemmän sitkeetä.
Kotona kun tehdään
ugalin kanssa lihakastiketta niin usein liha on tosi sitkeetä. No
nyt ongelma on ratkastu:) Luulen että tullaan käyttämään
kattilaa paljon. Nyt voidaan ostaa tota vapaana kasvatettua kanaa
africa shopista eikä tartte syödä broilerii enää.
Eilen kun oltiin
kaupungissa niin tein pienen heräteostoksen. Ostin 6 kananpoikasta:)
hintaa yhteensä n.6 €. Sam kasvattaa kanoja täällä pihalla ja
se on aika hyvä business koska kananmunat on melkein yhtä
arvokkaita kun Suomessa ja yhdestä täyskasvuisesta kanasta/kukosta
saa n. 3-9€ (riippuen ajankohdasta) kun sen myy lihaksi. Jos
koskaan muutetaan tänne niin haluan kasvattaa kanoja ja pitää
lehmiä! Jostain syystä mua kiehtoo ajatus että sais munat ja
maidot omasta pihasta:)
|
Aamupuuro |
|
kananpoikaset |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti