sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Eldoretissa

Perjantaina lahdettiin Nairobista. Ajettiin vajaa 2 h Nakuruun jossa yovyttiin Maili Saba lodge tyyppisessa paikassa. Rauhallinen paikka syrjassa, tuli pikkasen mieleen suomen kesamokit. Eilen jatkettiin matkaa Eldorettiin. Tarkotus oli olla pari yota hotellissa mutta oltiinki sit vaan yks ku ei se hotelli ollu niin hieno. Hinta oli n.5500Ksh (n.53euroa) per yo per nena ja siihen sisalty kolmen ruokalajin illallinen ja aamupala.

Nyt ollaan siis Eldoretissa oltu yks yo. Kiva olla taalla vaikka vahan hankalampaa onki vauvajuttujen kanssa. Lennon on jostain syysta puklaillu tanaan paljon ja ollu vahan kankkarankka. Toivottavasti se on ohimenevaa eia mitaan vakavaa. Baba jai kotiin sen kanssa ja mina ja muut lahdettiin kaupunkiin kaymaan. Ajateltiin et ehka sen on parempi saada olla rauhallisessa pakassa ku lahtee riepottelemaan sita pitkin kuumaa kaupunkia.

Kuvia mulla olis niin paljon mutta cybernetti on liian hidas. En jaksa edes yrittaa alkaa tappaleen puihojen ja tilttailevien koneiden kanssa.

1 kommentti:

  1. tank vad ett ar gar snabbt, ser ut som om Mio sku sitta dar i Eldoret i badibunkkan. Nu simmar han omkring har i Puerto Rico po hotellet po djupt vatten o ar saaa lycklig. barnbassangen e fñr barnslig fñr honom redan. halsa alla bekanta i Eldoret o specially baba/mama Stacey,Sam, Justin o Grace. Lenski liknar soo dej, gullesnutten! Han ar stor pojke i slutet av januari do vi ses

    VastaaPoista