torstai 27. joulukuuta 2012

Lennonin päivä: (eilen)

-->

Klo. 06.30:
Poika jokeltelee ja aivastelee omassa sängyssään, hän ei koskaan herätä mua itkemällä joten voisin hyvin käyttää tämän ajan hyväkseni omaan nukkumiseen mutta koska oon niin herkkäuninen niin herään näihin 'juttelu' ääniin. Päätän käyttää hyväkseni pimeyttä ja nostan pojan syömään (imetän) puhumatta sanaakaan. Syötyään nostan hänet heti takas omaan sänkyyn ja meen ite kans takas nukkumaan. Me molemmat nukahdetaan. Jos olis ehtiny tulla jo valoisaa niin tää ei olis toiminu...poika olis protestoinu sänkyyn takas laittamista :) Normaalisti noustaan siis klo. 07.

Klo. 08.30
Minä herään, molemmat pojat nukkuu... menee pari minuuttia niin Lenski on kans hereillä.

Klo. 08.50:
Syötän pojalle kaurapuuroa johon muusaan pari cm banaania ja pari lusikallista luumua (on muuten hyvää!) Lennon syö aika isoja annoksia, ehkä pilttipurkillinen tai vähän vajaa. Tän jälkeen leikkiä ja seurustelua lattialla ja sylissä.

Klo. 10
Annan 120ml maitoa pullosta ja laitan vaunuihin nukkumaan. Vaunuihin ei nukahda itsekseen...mä veivaan edes takas kunnes Lennon nukahtaa, siihen menee muutama minuutti. Kotona aloitetaan taas itsenukahtamis-koulutus :)

Klo. 11.30
Lennon herää. Seurustellaan, ei ole nälkäinen.

Klo. 13
Syö Pikkukalastajan Herkkua (purkkiruokaa) vähän reilu puolipurkkia.

Klo. 13.20
90ml maitoa pullosta

Klo. 14.00
Imetän ja poika nukahtaa. Laitan nukkumaan sänkyyn joka varmasti mukavampi ku vaunut.

Klo. 14.40
Poika herää.

Klo. 15.15
Syö muusattua banaania ja avocadoa. Iso lautasellinen menee alas.

Klo. 16.50
Maitoa 100ml

Klo. 17.30
Nukahtaa vartiksi syliin kun ajetaan autolla kaupunkiin

Klo. 20.10
150ml maitoa ja pienet nokoset.

Klo. 21.30
Iltapuuro jossa banaania ja luumua. Maitoa 80ml + imetän.

Klo. 22.00
Poika nukahtaa yöunille.
 
Jos ollaan vaan kotona niin Lennon nukkuu enemmän ja menee myös aikasemmin yöunille. Mutta eilen oltiin niin myöhään kaupungissa että nukkumaan meno venyi. Onneks pienet nokoset autossa ja sylissä auttaa jaksamaan. Parasta olis tietty (rytmin kannalta) jos oltas vaan kotona mutta koska mieluiten ei haluta jättää poikaa kenenkään hoitoon niin se kulkee meidän mukana silloin kun lähdetään johki molemmat. Toisaalta se on niin ilonen kun saa olla mukana ja nähdä kaikkee että ei se vaikuta kärsivän. Esimerkiks eilen kun oltiin menossa 5 tuntia niin Lennon ei itkeny kertaakaan. Se silmät suurina katteli ympärilleen ja hymyili tutuille ja tuntemattomille:)

4 kommenttia:

  1. Jestas miten paljon ruokaa ja mikä määrä maitoo! :) tai ehkä vaan vaikee mitata kun imettää eikä tiedä paljonko todelisuudessa

    VastaaPoista
  2. ...menee. Mut hyvä et ruoka maistuu!! Oliko teillä siellä joku nanny

    VastaaPoista
  3. ?
    -V.
    (Välil tää blogi ei anna kommentoida loppuun eikä ota tiettyjä merkkejä). Tai st meiän iPadissä on vikaa :)

    VastaaPoista
  4. Meillä on housegirl joka siivoo, kokkaa, tiskaa jne...nannya ei oo eikä tarvita. Hoidetaan Lenskii baban kanssa ja sylejä on täällä paljon:)

    VastaaPoista