maanantai 3. joulukuuta 2012

Matka kohti Keniaa

Nyt aijon yrittää skarpata ja kirjottaa vähän enemmän tänne kun tiedän että ihmisiä (äiti+siskot) kiinnostaa miten meillä sujuu matkanteko pienen minimiehen kanssa. Lennon on nyt 4,5kk vanha. Pieni ja ihana poika joka suurimmaksi osaksi ajasta on tyytyväinen elämäänsä.

Matka alkoi tänään klo. 06 kun lento Vaasasta vei meidät Helsinkiin. Jouduttiin herättämään Lennon klo. 04 yöllä. Ei se ollu moksiskaan. Avas silmänsä ja heti tuli ensimmäinen hymy. Kuinka joku voi olla hyvällä tuulella kun uni keskeytetään?
Äiti tuli hakemaan meitä ja vei meidät lentokentälle. Kaikki sujui hyvin lähtöselvityksessä ja vaunut saatiin laittaa Finnairin antamaan muovipussiin. Heti kun tultiin koneeseen niin Lenski nukahti ja nukkui koko matkan. Heräs sitte kun noustiin koneesta.
Tällä hetkellä istutaan lentokentällä ja odotellaan Tonin saapumista junalla. Lennon nukahti vaunuihin. Lento Amsterdamiin lähtee klo. 13.20. Tavataan Tanja lentokentällä ja se pitää meille seuraa kun odotetaan jatkolentoa 6h. Nairobiin pitäs saapua huomenna aamulla klo 07.




3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Kohta nähdään! Mä käyn lenkillä, syön jne ja sit saanki lähtee kohti Damin kenttää :) see ya soon!

    VastaaPoista
  2. Joo ja mä en edes tajunnu muistuttaa sua siitä että sun pitää kirjottaa matkan aikana!! Joka ilta kuvia ja paljon tekstiä blogiin. Lealle ja Eunicille paaaljon terkkuja <3

    VastaaPoista
  3. no niin ja tietääkseni nbissa toimii netti joten bloggaa ja kuvia paljon! :) terkkuja tutuille ja tuntemattomille ;)

    VastaaPoista