sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Nairobissa

Ollaan Nairobissa! Ollaan herätty yöllä klo. 03.40 siihen että Lennon oli taas ihan tukossa. Oli pakko imeä vähän räkää pojan nenästä ja juoda ite vähän teetä. Sitte laitoin Lenskin takas sänkyyn ja nätisti se heti sinne nukahti vaikka baban kanssa juteltiinki vieressä. Sitte alkoikin armoton taistelu saada unenpäästä kiinni. Meistä kumpikaan ei saanu nukuttua ja maattiin vierekkäin ja pelattiin pasianssia omilla puhelimilla niinku mitkäkin vanhukset. Kello tuli 04.30, 05, 06. Sitte joskus kuuden jälkeen mä nukahdin ja heräsin herätyskellon ääneen klo 06.30. Kuoleman väsymys. Mutta ei auttanu muu ku nousta ja alkaa valmistelemaan lähtöä. ONNEKS meitä on kaks ja kaikki sujuu melko sutjakkaasti kun autetaan toisiamme. Toinen kylvettää Lennin, toinen syöttää, pukee, laittaa päikkäreille jne jne... Ollaan aika hyvä tiimi täytyy myöntää.
Päästiin matkaan vasta klo. 12 ja Nairobiin saavuttiin pimeän laskeuduttua. Matka meni hyvin. Lennon söi, nukkui, tanssi musiikin tahdissa ja imi sormiaan. Ja mä olin/olen niin uskomattoman kiitollinen taas kerran että päästiin turvallisesti perille. Se ei nimittäin oo mikään itsestäänselvyys.

Nyt pojat tekee lähtöä lähipubiin joka sijaitsee tästä n. 500m päässä. Mä jään tyytyväisenä kämpille nukkumaan. Tuntuu ihan kivalta olla takas täällä 'meidän' asunnolla pitkän Eldoret-visiitin jälkeen. Tasan viikko lomaa enää jäljellä ja sitte olis paluu Suomeen. Mä jäisin mielelläni tänne vielä odottamaan että Suomeen saapuis kesä.

Kylpy


Iltasatu


Meidän pikku TinTin

Mama Stacyn ostama t-paita

4 kommenttia:

  1. pole lennon! tosi ihania kuvia taas, tykkään varsin paljon ekasta kylpykuvasta!! :) Pian nähän teijät taas <3

    -jenni

    VastaaPoista
  2. Niin mahtavia kuvia!! Lenni on iloinen pikku hymypoika! Toivott. flunssa on pian ohi, onneks ei kuitenkaan mitään vakavempaa...
    -V.

    VastaaPoista
  3. voi gullevännen, men håret ser ju inte klokt ut! Har ni rakat sidorna? Härliga foton!

    VastaaPoista
  4. vi ha int gjort nå me håret. han ser nog rolig ut!

    VastaaPoista