lauantai 19. tammikuuta 2013

Kotona!

Saavuttiin turvallisesti Suomeen ja ollaan nyt kotiuduttu. Pyykkiä pesty ja laukkuja purettu. Kivaa olla kotona! Lennon on ollu vähän sylinkipeämpi kun tavallisesti. Kitisee lattialla ja on tyytyväinen kun pääsee syliin. Ehkä se on vähän sekasin kun ollaan taas eri paikassa.
Päivä kotiintulon jälkeen käytiin hakemassa syöttötuoli Babystylesta. Se on suuressa suosiossa! Poika viihtyy niin hyvin siinä kun saa olla meidän kanssa samalla tasolla!

Koska meidän matkan aikana Lennin oli pakko tottua nukkumaan päikkärit sisällä (luulin että tehtävä olis mahdoton mutta kai sitä pakon edessä tai siis kun tulee tarpeeks väsy niin nukkuu missä vaan) joten nyt kun ulkona on noin kylmä niin ollaan nukutettu poika sisätiloissa. Tosin ei me kylmyyden takia sitä sisällä nukuteta vaan ihan laiskuuden, ei vaan jaksa pukea (ja riisua) kun vaihtoehtona on laittaa se omaan sänkyyn noin vaan :) Päästään ite helpommalla.

Blogin päivitys on taas jääny automaattisesti vähemmälle. Syynä varmaan se että nyt kaikki läheiset on lähellä eikä oo enää sellasta 'tarvetta' informoida kuinka meillä sujuu kun mitä matkalla oli. Yritän kuitenkin kirjottaa niin että bamse thaimaassa ja V helsinkissä pysyy ajan tasalla:) Onko muita jotka lukee? Kommentteja pliis, vaikka sitte vaan et 'Hep, minä täällä!' niin tiedän:) ja saan lisää innostusta kirjottaa...

Keniassa


Luotettava passien vartija...



Matkakaveri mukana alusta loppuun, Tanja kiitä Mathiaksen siskontyttöä!



Security check


8 kommenttia:

  1. Ai tosta hiirestä tuliki hitti!!!ihanaa, ehdottomasti sanon Linalle terveisiä! :)

    VastaaPoista
  2. hep ;)niin kiva et voidaan taas nähä livenä ja tanjaki o kotona !

    VastaaPoista
  3. "salaisena" lukijana täälä. :)
    -Maikku

    VastaaPoista
  4. ..täällä luetaan kans :) meillä on melko samanikäinen vauva, joten mielenkiinnolla seuraan muiden samanikäisten vauvojen vanhempien blogeja.

    VastaaPoista
  5. Äntligen lite mer foton!!!! Kiva att få komma hem o träffa er igen. Det känns som om jag inte sku ens känna igen Lennon, han är en helt annan pojke nu än då ni for iväg i december. Han liknar jättemycket Eliud på dedär ena fotot.

    VastaaPoista
  6. Voi jestas kuin hieno iso poika! -Jojo-

    VastaaPoista