maanantai 21. tammikuuta 2013

Maanantai

Oi vitsi ku kivaa saada vähän lisää vipinää kommenttikenttään, kiitos!

Tänään oli meidän mammaryhmän tapaaminen ja kyllä oli kaikki pojat kasvanu hurjasti! Meitä on 10 mammaa ja sattumalta kaikki on saaneet pojat:) Kiva nähdä minkälainen huliviliporukka noista kymmenestä kehkeytyy ajan mittaan. Joka kerta kun tavataan niin on enemmän juteltavaa ja aletaan tunteen toisemme paremmin koko ajan. Toivon että pidetään yhtä vielä monen monta vuotta ja kenties joistain pojista tulee hyviä kamuja ;)

Ollaan pähkäilty Peterin kanssa tänään että miten tehdään isyysloman (jota se ei oo viel pitäny) ja isäkuukauden kanssa, kuinka ja koska ne olis hyvä pitää. Jos rahaa olis niin otettais kaikki putkeen ja kerättäis kimpsut ja lennettäis takas Keniaan. Mutta kun rahaa ei oo niin mielessä on käyny et lähettäiskö Norjaan hetkeks...? Pieni ajatuksen jyvänen vaan, siel vois ainakin tienata ja baba vois olla kotona Lennonin kanssa.... Todennäkösin vaihtoehto on kuitenki se et P jää kotiin ja ja mä meen päivystyspolille jos siel siis on töitä mulle...

3 kommenttia:

  1. Ette todellakaaaaan lähde mihinkään norjaan. Nyt vihdoin porukka taas kotona ja te suunnittelette jo seuraavaa lähtöä? I dont think soo :)

    VastaaPoista
  2. hahahaaa...sanoinki Peterille eilen et: Katja will kill us :)

    VastaaPoista
  3. oih mammaryhmät on hyvä keksintö! me edelleen 4 vuoden jälkeen tapaillaan ja ryhmästä on löytynyt pari hyvää kaveria mulle ja lapsille! :)

    lähetääks norjaan yhdessä jenna??? :)

    -jenni

    VastaaPoista