keskiviikko 2. tammikuuta 2013

:)

Lomapäivät hupenee lujaa vauhtia. Ollaan edelleen Eldoretissa. Ajateltiin lähteä täältä ehkä lauantaina. Katotaan miten käy. On ollu tosi mukavaa ja rentoo olla täällä eikä Nairobia oo yhtään ikävä.

Eilen käytiin mama Stacyn ja baba Stacyn kanssa ostamassa katulapsille leipää ja limsaa. Vietiin niille uuden vuoden kunniaks vähän syötävää ja kyllä oli mukavaa! Ne oli niin nälkäsiä ja NIIN kiitollisia. Oli surullista nähdä kuinka pienet ja vähän isommatkin lapset on vailla vanhempia, kotia, ehjiä vaatteita, koulutusta ja mitään mahdollisuutta parempaan elämään. MEILLÄ ON ASIAT NIIN HYVIN!
Kolme korillista limsaa ja 27 leipäpakettia ruokki 50 hengen katulapsijoukon eikä hinta ollu mitenkään päätä huimaava, reilu 20 euroa. Ajatus oli että viedään niille ranskiksia koska se on vähän 'juhlallisempaa' /erikoisempaa kun vaan leipä mutta oli vaikea löytää paikkaa josta olis saanu ostaa niin monet ranskikset (+ katulapsien määrä oli suurempi ku mitä oltiin luultu joten suunniteltu budjetti olis ylittyny) joten päädyttiin leipään. Jokainen sai siis limsan ja kaksi lasta jakoi yhden leivän puoliksi (semmonen viipaloitu iso leipä). Juteltiin lasten kanssa ja ne halus että otetaan kuvia niiden kanssa. Monet halus kans kertoo nimensä ja kiinnostus Lennonia kohtaan oli suuri. Etukäteen pelkäsin että ne olis hyökkääviä ja alkais tappeleen mutta kaikki meni hyvin ja lapset käyttäytyi rauhallisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti