lauantai 12. tammikuuta 2013

:(

Tänään meidän iloisesta pienestä pojasta on tullu kitisevä ja itkeskelevä. Syy siihen löytyi vaipasta. 6 ripulivaippaa (tänään) on aiheuttanut punaisen, melkeinpä palaneen ihon pyllyssä! Pikkunen oli niin tuskissaan tässä illalla että mammaltaki vierähti kyynel! Annettiin olla ilman vaippaa niin kauan kun poika jaksoi olla hereillä ja laitettiin Bepanthenia useaan kertaan. Tuntui olo hieman helpottavan.

Ruokahalu on tipotiessään, max 2 lusikallista suostuu poika syömään, ei yhtään enempää. Maitoa onneks juo ja sitä yritetään joka välissä tarjota. Toivottavasti huomenna vointi on parempi. Kauheeta nähdä että toisella on niin huono olla!

Yöunille poika nukahti nopeesti. Laitoin tavalliseen tapaan Lennin sänkyyn ja lähdin pois. Menin tarkistamaan muutaman minuutin jälkeen ja siellä poika kuorsas ryömimisasennossa:) tais olla vähän väsy! Koskaan ennen (tai no ehkä kerran) ei oo poika nukahtanu vatsalleen. Käänsin takasin kyljelleen ja kuorsaus jatkui.

3 kommenttia:

  1. Voi ei, anna paljon nesteitä :/ parka... Toivottavasti paranee ennen kotimatkaa!

    VastaaPoista
  2. Raukka pieni! Onneks tosiaan menee maito alas! Tiedän että tiedätte tän, mutta peskää omat ja lennonin kädet niin usein ku mahdollista, kyllä se siitä paranee :) tsemppiä sinne! :)

    VastaaPoista
  3. Voi pikkuista, mistähän se on tullu?! Paranemista kovasti!
    -V.

    VastaaPoista