lauantai 8. syyskuuta 2012

Lauantai

Eilen oltiin Annikan ja Pian kanssa leffassa kattomassa Magic Mike. Voin suositella kaikille jotka tykkää hyvistä pepuista ja todella komeista miehistä:) Kun tulin kotiin tehtiin vuoronvaihdos ja baba lähti poikien iltaan. Minä jäin Lennonin kanssa kaksin ja ilta sujui ihan hyvin. Viimeset kaksi iltaa on ollut selvästi vähemmän kitinää ja kun pumppaan maidon minimiin niin poika syö PALJON tyytyväisemmin ruokansa ja illallahan rinnalla olo on hänen lempipuuhaansa. Ehkä se 'tankkaaminen' on yhtä paljon ruuan kuin myös läheisyyden tankkaamista joten maitoa ei tarvi hurjan paljon olla*. Koko ilta istuin vauva sylissä ja molemmat nautti tästä mys kvällenistä:)

*(Illalla L on paljon herkemmin ärsyyntyvä liikamaidolle kun taas esim aamulla ei niin haittaa vaikka sitä vähän paineella tulisikin. Joka tapauksessa toivotaan että jatkossakin illat sujuu näin:) )

Aamulla kun noustiin niin sisämittari näytti 19 astetta! Taitaa olla aika laittaa lämmitys päälle? Vauvalle laitoin heti tavallisten vaatteiden päälle fleecehupparin ja aloin miettiä et mitä laitan hänelle päälle kun hän siirtyy ekoille päikkäreille ulos. Ulkona on +4/5 astetta. Tässä kuvina mitä puin hänelle päälle:

talvitöppöset+tuplapipo 

äitiyspakkauksen vanupuku

päälle vielä äitiyspakkauksen täkki joka on paksu

Toivotaan että näillä tamineilla olis tarpeeks lämmin. Oletan että jos pikkunen palelee niin hän siitä ilmoittaa. Kuuma tuskin tulee koska ulkona on NIIIIIN kylmä!

Mitä te olisitte laittaneet vauvalle päälle? Enemmän vai vähemmän vaatetta? Kertokaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti