tiistai 11. syyskuuta 2012

Arki...

Joskus päivät näyttää tältä:

Aamulla nukutaan kaikki melko pitkään. Lennon ulkona ekoja päikkäreitä jo klo. 7-8 aikoihin ja me omassa sängyssä. Heräillään kymmenen aikoihin ja syödään aamupalaa ja seurustellaan Lennin kanssa tunti. Sitte vauva takas unten maille ja baba tekee lähtöä salille n klo 13 (melkein joka päivä). Päivän toiset päikkärit kestää yleensä myös 3h joten minä siivoilen ja surffaan (tästä tavasta pitäis kyl päästä eroon tai ainakin vähentää netissä roikkumiseen kuluvia tunteja). Sitte kaappaan pojan autoon ja ajan kaupunkiin ja tehdään lapsenvaihdos. Minä saan babalta pyörän ja baba saa multa auton ja lapsen. Sen jälkeen suuntaan ite salille ja miehet lähtee kotiin. Illalla seitsemän aikoihin ollaan taas kaikki kotosalla ja iltarumba (lue: kitinä, kanniskelu) alkaa ja poika yleensä simahtaa n. klo 22.

Sanoisin että arki on aika mukavaa. Vietetään paljon aikaa yhdessä mutta myös omat harrastukset on tärkeitä ja molemmat saavat tehdä sitä mistä tykkää. Ainoa hetki kun vauvanhoito on raskasta on illalla kun ei tiedä mitä kitisevä ja tyytymätön vauva haluaa. Väsy on kova sen tietää jokainen täällä mutta kun unesta ei saada kiinni niin mitäs sitte tehdään. Rinnalle ei nukahdeta, sänkyyn ei todellakaan nukahdeta vaan ainoa keino saada hiljaisuus taloon on kantaa poikaa. Mä en jaksa joten se homma on 100% baban heiniä. Nyt jännittääkin kun hän menee tänään yövuoroon! Miten mä pärjään? Onneks äiti tulee illalla tänne joten voidaan vähän vuorotella kantamisen kanssa. Jooooo, tiedän että ei pitäs totuttaa kanniskeluun mutta mitä muita vaihtoehtoja on? Dumpata poika äänieristettyyn huoneeseen? Valitettavasti se ei oo vaihtoehto..

Lennon muuttuu koko ajan eikä koskaan tiedä varmuudella minkälainen päivä/ilta on edessä. Se mikä toimi eilen illalla ei todennäkösesti enää toimi tänään...ja vaikka tänään olis kitinäilta niin se ei välttämättä tarkota että tänäänkin olis...mutta sanotaanko että viimeset 4 iltaa se on ollu just sitä.

Asiat jotka auttaa mua jaksamaan on:

- Lennonin pitkät päiväunet, silloin otan takas univelkaa.
- Hyväntuulinen poika päivisin. Hymyilee ja jokeltelee. 'Vastaa' kun hänelle laulaa ja juttelee.
- Poika suostuu juomaan maitonsa myös pullosta ---> pääsen kotoa pois silloin kun huvittaa. Baba hoitaa poikaa yhtä hyvin kuin minä.
- Baba hoitaa nukuttamiset aina kun ei ole töissä--> minä meen nukkumaan ajoissa.
- Treenaaminen
- Kun poika nukkuu ulkona mamma luukuttaa musiikkia täysillä (aah, niin rentouttavaa) :)
- Rento asenne siihen että myös muut saavat kunnian hoitaa tätä ihanaa vauvelia, ei vaan minä ja baba. Meitä on siunattu monella aikuisella jotka tykkäävät ja haluavat hoitaa Lenniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti