lauantai 11. elokuuta 2012

Vaunulenkillä

Ihanaa nyt kun paikat on parantuneet synnytyksen jäljiltä niin pääsee tekeen lenkkejä vaunujen kanssa ja ilman. Tänään käytiin kävellen isolahdessa moikkaamassa Annikaa ja Miikaa. Lennon näytti parhaat puolensa (eihän sillä huonoja ookkaan:) ) ja oli niin rauhallinen ja kiltti.

Nyt herra jaksaa olla hereillä jo 2-3 tuntia putkeen mikä on kiva. Päivä ei mee ihan nukkumiseksi. Sen huomaa että poika kaipaa jo seurustelua nukkumisten välissä koska illat pitää suunnitella niin että hän on hereillä parisen tuntia ennen nukkumaanmenoa muuten nukahtamisesta ei oikeen meinaa tulla mitään. Eli yleensä (siis viimeset 6 päivää) herätetään poika 2-3 tuntia ennenku haluataan ite mennä nukkumaan. Sitten syötän, syötän, seurustellaan ja syötän lisää kunnes on aika mennä nukkumaan. Sitte vaan valot pois, telkkari hiljaselle tai pois päältä ja poika viereen syömään viimesen kerran. Nopeasti L siihen nukahtaa ja sen jälkeen meen ite heti nukkumaan jotta ehdin maksimoida oman unensaantini. Poika nukkuu edelleen sohvalla olkkarissa ja me omassa makuuhuoneessa n. 7m päässä. Herätään (joskus minä, joskus baba) helposti siihen nälkä ähinään ja tuhinaan vaikka eri huoneessa ollaanki.

Tänään olis tiedossa grillailua Maikun ja Tonyn luona. Kiva että saadaan jotain tekemistä kun baba on töissä, illat on muuten niin tylsiä ilman aikuista seuraa. Lennon viihtyy mainiosti vieraissa ja on hyvin tyytyväinen kun kaikki vuorollaan häntä kanniskelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti