sunnuntai 19. elokuuta 2012

'rytmi'

Lennonin 'päivärytmi' on alkanu muotoutua itsestään ja näyttää kutakuinki tältä (normaalina päivänä):

klo. 8-9 noustaan ylös, syötän pojan ja seurustellaan hetki.
klo. 9-10 ulos vaunuihin nukkumaan
klo. 12 herää itsestään, syödään ja seurustellaan
klo. 14 ulos vaunuihin nukkumaan
klo. 17 herää itsestään

...ilta menee sitte yleensä sellasella rytmillä että hereillä 1,5-2h ja unta 2-3h. Viimestään klo 22 pitää Lennon herättää ellei satu jo olemaan hereillä. Sitte seurustellaan, laulellaan, pidetään paljon sylissä ja siinä välissä ollaan lattialla sekä mahalla että selällä. Illat on kitinällä höystettyjä ja mieluiten poika olis syömässä koko ajan. Itkua onneks harvemmin tässä talossa kuulee, saattaa mennä vuorokausikin ilman että poika itkee kertaakaan. On meinaa aika kärsivällinen kaveri, yölläkin kun on nälkä niin huoneesta kuuluu vaan ähinää, kitinää ja maiskutusta mutta tosi harvoin itkua.

klo. 22 herätetään jos nukkuu, syödään, seurustellaan ja joskus kylvetään
klo. 23.30-00 sammutetaan valot, telkkari hiljaselle/kiinni ja mennään Lennin huoneeseen sängylle makaamaan (meillä on siellä vierassänky) ja syödään viimesen kerran. Silmät menee heti kiinni ja poika nukahtaa kunhan on syöny tarpeeks. Poika nukkuu koko yön omassa huoneessa isossa sängyssä jonne minä kuuliaisesti kipitän aina kun ruokaa tarvitaan.
klo. 03 syö ja nukahtaa heti uudestaan
klo. 06 syö ja nukahtaa heti uudestaan

On ihanaa että L nukkuu hyvin ja on kaikenkaikkiaan tyytyväinen vauva. Vatsavaivat jotka häiritsi vähän tossa viikko-kaks sitte on tipotiessään.
Mion aurinkolaseja piti kokeilla :)

Niin pitkä poika! Ja mitkä ihanat posket!

Rakas <3

1 kommentti:

  1. oj va härligt med lite nya foton - jag minns ju knappast hur han såg ut. Jag börjar se drag av dej hos honom, härlig kombination Jen&Sos. Mera foton, tack!

    VastaaPoista