lauantai 4. elokuuta 2012

Lauantai

Yksinäisistä öistä selvittiin kunnialla, viimenenki yö meni tosi hyvin. Lennon nukkui sikeästi koko yön, söi 3 tunnin välein ja päästi mut nukkumaan heti sen jälkeen.
Viimeyönä ku baba oli kotona niin mä olin tosi reilulla tuulella ja annoin sen nukkua KOKO yön ilman häiriöitä. Mä hoidin kaikki heräämiset yksin ja kuuntelin äänekästä kuorsausta makkarista:) Yks syy tähän sankaritekoon (hah) on että yritetään vähän vähentää pullon antamista nyt koska Lennin imuote on huonontunu ja luin että ensimmäisenä kannattaa lopettaa tutin ja pullon anto. Eli Lenni kyllä saa pullosta maitoo silloin kun oon poissa kotoa 'kauan' mutta yöllä pyrin ite syöttämään pojan, vaikka onkin ollu luxusta kun baba on syöttäny hänet välillä.

Tänään ollaan oltu vauvakuvauksissa. Janne Määttä otti Lennistä kuvia ja muutaman myös koko perheestä. Vaikutti oikeen hyvältä tämä kuvaaja ja odotankin innolla minkälaisia kuvista tulee. Lennon ei ollu kauheen yhteistyöhaluinen, itki (huusi) kurkku suorana kun yritettiin ottaa alastomia yksinkuvia taljalla. Perhekuvat onnistui paremmin koska poika viihtyi mamman ja baban välissä. Tais poika palella...

1 kommentti:

  1. Cant wait to see the pics!! :) kuvaajan sukunimi on btw mällinen :) huomenna nähään?!

    VastaaPoista