maanantai 30. heinäkuuta 2012

Luulot vs. todellisuus

Nyt ollaan eletty Lennin kanssa reilu viikon. Mulla oli kaikenlaisia ennakkoajatuksia siitä mitä vauva arki on. Luulin että:

- se olisi vaikeaa ja raskasta
- olisi jatkuva väsy
- olisi vaikeaa lähteä kotoa ilman vauvaa
- pyykkimäärä ei lisäänny

kaikki nämä luulot olivat vääriä :)

Vauvanhoito on helppoa ja ennenkaikkea IHANAA! On aivan mahtavaa huomata kuinka vauva rauhoittuu kun itse on rauhallinen. Eilen annettiin Lennin maata ilkosillaan olkkarin lattialla jotta peppu saisi vähän ilmakylpyä. Hetken siinä maattuaan rasvasin pojan ja hieroin rauhallisesti koko kehon. Sitten puettiin päälle ja käänsin pojan kyljelleen ja piirtelin hänen selkään sormin. Lenni silmin nähden nautti rauhallisesta kosketuksesta. Ihana ihana poika <3
On myös palkitsevaa huomata että kun hän on rauhaton niin osaamme tulkita hänen hätäänsä ja vastata hänen tarpeisiinsa. Uskon että hänellä on turvallinen olo meidän kanssa.

Väsymyksestä en tiedä mitään. Vaikka nukummekin ehkä vähemmän nyt kuin aijemmin niin se on OMA valintamme. Olemme pirteämpiä ja nousemme yleensä koko perhe ylös klo 9 kun ennen Lenniä nousimme vasta puolenpäivän aikaan. Syy miksi sanon että niukempi uni on oma valintamme johtuu siitä että Lennonhan nukkuu lähes koko ajan joten mekin voisimme nukkua jos haluaisimme. Mutta koen olevani niin pirteä että en kaipaa unta enempää. Toki välillä nukumme päikkäreitä jos siltä tuntuu.

Mun kotoa lähteminen ilman Lenniä ei oo ollu ongelma. Oon kolmesti jättänyt pojat kahden muutamaksi tunniksi ongelmitta. Onhan babakin jättänyt meidät kahden useasti kun on käynyt salilla tai viljelemässä eikä se ole ollut ongelma. Elämä ei ole muuttunut kovinkaan radikaalisti.

Luulin että pikkuvauvat ei sotke koska vaan makaavat paikallaan...muahahaaa....i was so wrong. Lenni kakkaa ja pissaa aina uusille pyyhkeille ja vaatteille joten pyykkiä on TODELLAKIN enemmän ku aikasemmin :)

Family Kimani



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti