maanantai 4. helmikuuta 2013

Työt

Kävin eilen päivystyksessä ja sovittiin että aloitan TYÖT 8. huhtikuuta! Se on maanantai ja silloin loppuu tämä löhöily:( On tää äitiysloma ollu ihanaa ja onhan sitä viel 9 viikkoa jäljellä! Aijon nauttia joka hetkestä! Mikä siinä on ollu parasta?

1. Olen saanut läheltä seurata kuinka pieni ihminen kasvaa vähemmän pieneksi. Kuinka mini mies oppii päivä päivältä enemmän juttuja ja kuinka paljon lisää iloa ja naurua voi lapsi tuoda taloon. Uskomatonta. Olen ikuisesti kiitollinen siitä että pystyin tulemaan raskaaksi JA synnyttämään terveen lapsen. Se ei ole itsestäänselvyys.

2. Kotona oleminen. Olen kotihiiri ja rakastan meidän kotia ja täällä oloa. Meidän pesä <3

3. Aikataulutta elämistä! On ihanaa että ei oo pakko tehdä mitään ellei ite oo sattunu lupaamaan jotain. Aivan ihanaa seesteistä aikaa. Tälläsen koko elämän pitäs olla...paitsi et ehkä siihen lopulta kyllästyis? Tuskin.

4. Kaikkien mammojen, kavereiden, siskojen, äitin kanssa hengailua! Olen saanut MONINKERTAISEN määrän ystäviä sen jälkeen kun tulin raskaaksi ja se on suuri rikkaus! Enkä aijo töiden myötä jättäytyä missään nimessä pois näistä piireistä:) Aijon teeskennellä että oon edelleen äippälomalla:) Kyllähän valheessa voi elää?


Lennon ei vielä pääse nauttimaan päiväkodin antimista koska aijomme yrittää hoitaa pojan kotona kolmivuorotyön ansiosta. Katotaan kuinka se lähtee sujumaan, nähdäänkö me aikuiset koskaan toisiamme? Se jää nähtäväksi. Onneks meillä on SUUREN SUURI hoitorinki johon kuuluu ainakin 10 varteenotettaavaa hoitajaa joten eiköhän me pärjätä?

Tässä vähän kuvia meidän kaljusta pojasta. Tukka lähti toissailtana kun oltiin mummun ja paapan luona kylässä. On se erinäkönen poika nyt. Ja niin iloinen, aina. Paitsi sillon kun puetaan tietty.

Flint skalle

Takkatuli <3




4 kommenttia:

  1. vilka ljuvliga foton, såhgär glad var han inte igår kväll hos oss;)))

    VastaaPoista
  2. tyttöjen yöppäri :) ihana lenksi!

    VastaaPoista
  3. siis ei tyttöjen vs poikien vaan MUN tyttöjen entinen yökkäri jota kiva nähdä 4 lapsella jo käytössä! ;)

    VastaaPoista
  4. Valloittava:) -Jojo-

    VastaaPoista