tiistai 12. helmikuuta 2013

Maailma avartuu

Nyt kun Lennon konttaa niin hän on saanut nähdä kotimme aivan uudesta näkökulmasta. Eteisen peilin luota kun lähtee kohti olohuonetta niin löytyykin kaksi uutta huonetta (tai siltä se ainakin Lennin silmin varmasti näyttää). Ja esim meidän makuuhuone on melko tuntematonta aluetta, poika kun ei ole KOSKAAN nukkunut siellä ensimmäisen yön jälkeen. Ilon kiljahdukset oli mahtavat kun laitoin pojan omaan sänkyynsä 'leikkimään' sillä aikaa kun itse olin tietokoeella (poika ja tietokone nukkuvat samassa huoneessa). Kukat ovat alkaneet kiehtomaan ja eilen saatiinkiin komentaa poikaa pois ruukkujen luota yhteen ääneen ja pitihän tästä hyvästä vähän itkeä (miksi nuo isot ihmiset puhuu kovaan ääneen ja vihaisesti?) :)

Eilen isi tuli hakemaan Lennin klo 16 koska mä oon tullu kipeeks ja tekee hyvää saada muutama tunti ihan vaan makoiluun. On kummallinen fiilis jättää lapsi jonkun muun hoitoon, samalla on iloinen että saa hieman omaa aikaa ja samalla koen että jään paitsi jostain kun en ole pojan kanssa 24/7. Käytin oman aikani järkevästi, kömmin peiton alle P:n kanssa (joka tekee nyt yövuoroja) ja nukuin tunnin. Sen jälkeen tein ruokaa. Sitte äiti tulikin Lennonin kanssa kävellen meille. On kyllä NIIN uskomattoman suuri rikkaus kun on aikuisia ihmisiä lähettyvillä jotka haluavat ja tykkäävät hoitaa poikaa. Luulen että pojasta tulee sosiaalisempi ja vähemmän ujo kun saa nähdä välillä muitakin ihmisiä kun mammaa ja babaa. Esim viime lauantaina kummisetä Toni haki pojan lounasaikaan hoitoonsa muutamaksi tunniksi ja silläaikaa minä JA P päästiin YHTÄAIKAA salille, tämä on todella harvinaista herkkua. Sitten illalla äiti tuli hoitamaan Lenniä niin että mä pääsin ystävieni kanssa ulos syömään (ja jatkoille) ja P jalkapalloharjotteluun. Klo 22 P päästi äitin lähtemään ja minä tulin kotiin klo 04 (hahaa, nyt ei tartte taas käydä pariin vuoteen ulkona).
Kuinka usein me sitte 'käytetään' näitä lastenhoito etuja? Noo, ehkä max kerran viikossa. Välillä sitä unohtaa että 'there is people out there' jotka enemmän kun mielellään hoitas Lennii mutta koska pojan kanssa oleminen on niin kivaa niin ei koeta tarvetta pestata hoitajaa useammin. Toki jos joku nyt laittaa mulle viestii et 'koska saan hoitaa?' niin vastaus on että 'VAIKKA HETI!' :)

1 kommentti:

  1. För mej känns det nog mera som en stor gåva att få vara med Lennon o lära känna honom.

    VastaaPoista