torstai 4. lokakuuta 2012

Feedback

Lounaalla suunnistettiin Fondikseen. Oli kyllä hyvää täytyy sanoa. Lennon oli hereillä koko ajan ja suurimman osan ajasta se chillas maaten tuolilla tyytyväisenä. Jälkiruuan kohdalla sillä meni hermot kun väsymys iski joten mä hotkin lätyt kitaani ja baba kanteli sitä tuulikaapissa sen aikaa et se olis hiljaa.
Muuten vauvan itku ei sais aikaan moista hysteriaa mutta mun mielestä vauvan EI pidä antaa itkeä ravintolassa jotta muut ruokailijat ei häiriinny. Anteeksantamatonta. Toki joskus vauvat ei noin vaan hiljene mutta silloin vanhempien on poistuttava paikalta (tai jonku vietävä muksu muualle huutamaan).
Oli varmasti koomisen näköstä kun me kaks puettiin Lenniä tuolilla ja naurettiin kun toinen sulloo kättä hihaan ja toinen tunkee sormensa pojan suuhun jotta se ei huutais (tunnetusti pukeminen aiheuttaa karjuntaa). Kanssaruokailijat varmasti ajatteli että siinä kans kaks panikoivaa vanhempaa:) Hauskaa meillä oli ja mä nautin jopa ruuasta, baba ei tykänny.

Edelleen olen silti sitä mieltä että mielummin syön ulkona ilman lasta kun niiden kera. Se vaan kertakaikkiaan on nautinnollisempaa eikä jälkiruokaa tartte pureskelematta niellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti