perjantai 22. kesäkuuta 2012

Vieraat

Tänään Eunicen Vaasa vierailu päättyi ja Pete, Njogu ja Justin lähti viemään sitä Helsinkiin, lento Keniaan lähtee aamukuudelta. On ollu tosi kivaa kun Eunice on ollu täällä ja toivon että hän palaa joku päivä vielä. Ymmärrettävästi sillä oli jo kova ikävä kotiin missä odottaa mies ja kaksi lasta. Ahkeralle business naiselle on varmasti aika ajoin ollu vaikeeta vaan lomailla (kuukauden päivät) ja ehkä aika on välillä tullu pitkäks? En tiedä, toivon että vierailu kuitenkin oli kiva.

Meidän huusholli ei kuitenkaan hiljene vaan vieraita jää vielä kaksi, Leah ja Justin (joka punkkaa Njogun luona kylläkin). Leah on entuudestaan tuntematon nainen mulle mutta ah niin ihana uus tuttavuus. Nautin hänen seurastaan ja meidän syvällisistä keskusteluista milloin vauvanhoidosta, milloin synnytyksestä. Aivan upea äiti hahmo joka sais mun puolesta muuttaa lähistölle ikuisiks ajoiks. Koen itseni etuoikeutetuksi kun saadaan niin paljon ulkopuolista apua täällä kotona ja kun vauva syntyy niin tulee olemaan ihanaa kun on kokenut nainen joka auttaa vauvan kanssa silloin kun siltä tuntuu! Kuinka monella suomalaisnaisella on tällainen apu lähettyvillä? Ei monella uskaltaisin väittää.
Tietenkin oon miettiny että alkaakohan mua ahdistaa se että täällä on neljäs pyörä sitten kun saadaan juniori ulkomaailmaan. Leah otti asian puheeksi ite eilen illalla ja sanoi että hän aikoo muuttaa ainakin hetkeks pois medän nurkista jotta me saadaan Peterin kanssa olla hetki ihan vaan kahdestaan. Hän ilmoitti että voi auttaa meitä kun tarvitsemme ja tulla muutenkin vierailemaan mutta hänen mielestään on tärkeää että vaalimme suhdettamme ja saamme välillä olla kahdestaan. Fiksu nainen ja vaikka en ite olis moista ehdottanut niin täytyy myöntää että viikko pari ihan vaan kahdestaan vois olla ihan jees :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti